MALO JE PRETJERALA: Slavna manekenka šokirala izborom kostima, pojavila se kao jezivi crv (FOTO)

Heidi se pridružio i njezin 33-godišnji suprug Tom Kaulitz, koji je utjelovio ribara s jednim iskopanim okom.

  • Šareni svijet

  • 02. Nov. 2022  02. Nov. 2022

  • 0

Poznata i kao "kraljica Noći vještica", manekenka Heidi Klum još je jednom povodom najstrašnije noći u godini oduševila sve posjetitelje njezina partija, ali i svoje pratitelje širom svijeta.

image

Heidi Klum kao crv

Nakon dvije godine pauze, na svoju zabavu u klubu Sake No Hana u New Yorku, 49-godišnja manekenka je došla odjevena u kostim crva koji joj je pokrio cijelo tijelo, a odlikuju ga velika zakrivljena glava i dugi rep. Popularnoj manekenki su se vidjele samo oči i usta. Heidi se pridružio i njezin 33-godišnji suprug Tom Kaulitz, koji je utjelovio ribara s jednim iskopanim okom, a nju, velikog crva, je zapravo koristio kao mamac za ribu.

image

Tom Kaulitz i Heidi Klum

Na pitanje Page Sixa kako je koristila toalet, Klum je objasnila da mora skinuti gotovo cijeli kostim prije nego što može obaviti nuždu.

"Puno toga se mora skinuti. Prvo moram otkopčati remen i vidjeti kako i što onda - rekla je. Manekenka je na kraju ipak skinula silne slojeve kostima, otkrivajući svjetlucavi mrežasti kombinezon. Ipak, cijelu je noć zadržala svoju jezivu masku na licu, navode mediji.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...