ŽELJANA ZOVKO, HDZ-ova ZASTUPNICA U EVROPSKOM PARLAMENTU: „Što se tiče BiH, za sve one koji nemaju problema sa evropskim vrijednostima…“

Pogledajte šta je sve Zovko kazala o prelasku granice državljana BiH i ulasku BiH u Evropsku uniju.

  • Vijesti

  • 11. Nov. 2022  

  • 13

Europarlamentarna zastupnica HDZ-a Željana Zovko komentirala je za N1 Hrvatska podršku Europskog parlamenta za ulazak Hrvatske u Schengen. Kaže da je ovo povijesni dan. Veliki preokret na povijesnoj sceni da Hrvatska ulazi u zonu slobodnog kretanja.

Na pitanje novinara šta očekuje građane Bosne i Hercegovine nakon ulaska Hrvatske u Schengen, Zovko odgovara:

„Za građane koji imaju hrvatsko državljanstvo nema nikakvih problema za prelazak granice. Za sve one koji nemaju problama sa evropskim vrijedostima neće biti ikakvih problema“, kazala je Zovko.

Pogledajte šta je sve Zovko kazala o prelasku granice državljana BiH i ulasku BiH u Evropsku uniju.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 13

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...