OGLASIO SE ŠERIF KONJEVIĆ NAKON SPEKULACIJA DA JE BIO U VEZI SA ZORICOM MARKOVIĆ: "Ovo je jedina istina..."

Zorica je sama priznala i da se zbog Šerifa zavadila s koleginciom Nadom Obrić.

  • Estrada

  • 13. Nov. 2022  13. Nov. 2022

  • 0

Lepi Mića javno je iznio tvrdnje da je Zorica Marković imala nešto više od prijateljstva sa kolegom Šerifom Konjevićem, zbog čega se on javno oglasio i stao na put daljim spekulacijama o odnosu sa koleginicom.

Miću je posebno razbijesnelo to što ga je Zorica Marković nazvala kvazipjevačem koji nema nikakvu karijeru, pa ju je pred cimerima častio brutalnim uvredama i optužio da krije seksualni odnos sa kolegom.

"Voljela bih da me je jeo, ali nažalost, nije. Volim da pum i to nikada nisam krila, a za ovo što si izgovorio pred svim ovim ljudima zapamtićeš dan kada si se rodio. Nećeš smjeti da izađeš na ulicu", prijetila je Zorica.

Šerif Konjević oglasio se za domaće medije i prokomentarisao tvrdnje Lepog Mića da je imao nešto više sa Zoricom Marković.

"Logičnije bi bilo da je rekao da sam sa njim imao se*sualne odnose nego sa Zoricom, koju volim kao sestru i sa kojom oduvijek gajim čist odnos. Zahtijevat ću od produkcije da mi se Mića javno izvini. Lijepo sam rekao Zorici da ne ulazi u rasprave sa njim jer je sklon da kaže neistinu zarad skandala i pažnje. Rijaliti je za njega gora kazna od zatvora, pa ne čudi što sam mu ja rak-rana", zaključio je Šerif, prenosi Alo.

Zorica je sama priznala i da se zbog Šerifa zavadila s koleginciom Nadom Obrić.

"Bila je jedna duhovita situacija prije 100 godina. Nada Obrić je tada imala neki hit, a Šerif i ja smo imali megahitove. Njen menadžer je pozvao Šerifa i mene da budemo dio njenog koncerta. Tada sam rekla da nam ona ne treba i da to nema logike. Je*i ga, ne ide. Tada se uvrijedila", navela je pjevačica.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...