ZAISKRILO U BEOGRADU: Selektor Turske napao selektora Srbije, ovaj mu odgovorio...

Poslije meča Ataman se požalio na Pešićevo ponašanje, a selektor Srbije rekao je da ne želi da odgovara na primjedbe.

  • Sport

  • 15. Nov. 2022  

  • 0

Svetislav Pešić i njegov kolega Ergin Ataman imali su verbalni duel tokom meča u kojem je Srbija pobijedila Tursku (77:76) u meču kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u košarci.

Poslije meča Ataman se požalio na Pešićevo ponašanje, a selektor Srbije rekao je da ne želi da odgovara na primjedbe.

„Ne bih odgovarao Atmanu, to je sastavni dio utakmice. Ne bi bio razočaran da je pobijedio. Izgubili su, Dušan je to na najbolji način objasnio, bila je ovo čvrsta i jaka utakmica sa jakim protivnikom. Znali smo to, za njih je bila ovo odlučujuća pobjeda i sada se zna skor koji je problem za njih“, rekao je Svetislav Pešić.

Podsjetimo, Ataman se požalio na ponašanje njegovog kolege Svetislava Pešića, sa kojim je imao i verbalni duel tokom utakmice.

„Neprihvatljivo je između trenera da tako pričaju, bila je čista nesportska, obratio sam se sudijama i Pešić mi se obratio što se žalim i nije fer da mi se tako obraća sa klupe, i da provocira reakciju navijača. On je moj prijatelj i znam da je pod velikim pritiskom što nije osvojio Evrobasket, ali ne treba tako da provocira“.

Pogledajte duel dva trenera.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...