KOLINDA JE SPREMNA ZA SVJETSKO PRVENSTVO: Bivša predsjednica Hrvatske odabrala odjevnu kombinaciju, mnogi su bili iznenađeni...

Ne vjerujemo da će Zoran Milanović ulaziti u svlačionicu i grliti sve nogometaše tokom velikog slavlja, ali i ne treba jer tu je i dalje Kolinda ovaj put sa posebnim outfitom.

  • Zabava

  • 15. Nov. 2022  15. Nov. 2022

  • 0

Svi pamtie srebro koje je hrvatska nogometna reprezentacija osvojila u Rusiji prije četiri godine. Golove odluke, euforiju, odbrane Subašića, urlike Drage Ćosića, izjave hrvatskih igrača, ali svi pamte i zagrljaje tadašnje predsjednice Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović, piše Dnevno.hr.

Ne vjerujemo da će Zoran Milanović ulaziti u svlačionicu i grliti sve nogometaše tokom velikog slavlja, ali i ne treba jer tu je i dalje Kolinda ovaj put sa posebnim outfitom.

Posudionica i radionica nošnji, firma sa sjedištem u Zagrebu posudila je bivšoj predsjednici posavsku nošnju koju će nositi na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

Bivša predsjednica često je nosila odjeću s hrvatskim motivima, a ovaj put odlučila se za nošnju tokom nadolazećeg Mundijala koji se otvara u nedjelju utakmicom Katara i Ekvadora.

“Danas nam je u goste stigla Kolinda Grabar Kitarović koja je za potrebe nadolazećeg službenog puta posudila posavsku nošnju iz naše zbirke.” na instagramu je objavila navedena firma.

Grabar Kitarović od nedavno je na novoj funkciji. Izabrana je u upravno vijeće Concordia grupe. Concordia je neprofitna i nevladina organizacija čije je djelovanje usmjereno poticanju javno-privatnih partnerstva između poslovnih, vladinih i neprofitnih organizacija za rješavanje najugroženijih i najhitnijih svjetskih problema.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...