NEMA VEZE, IMAJU JOŠ TRI: FSBiH suspendovao sjevernu tribinu stadiona Grbavica

Plavi u subotu dočekuju Posušje, a tako će sjeverna tribina stadiona Grbavica biti zatvorena za posjetioce.

  • Sport

  • 15. Nov. 2022  

  • 0

Fudbalski klub Željezničar danas je potvrdio kako će sjeverna tribina stadiona Grbavica biti suspendovana za naredni meč.

Plavi u subotu dočekuju Posušje, a tako će sjeverna tribina stadiona Grbavica biti zatvorena za posjetioce.

Takvu odluku donio je Fudbalski savez BiH, tačnije Disciplinska komisija, koja je tribinu zatvorila nakon dešavanja na susretu Željezničar – Borac.

Tada su Lešinari ušli na stadion, a domaći su ih počeli gađati bakljama, pa su Lešinari morali napustiti stadion.

“Željezničar će u posljednjoj prvenstvenoj utakmici u 2022. godini na svojoj Grbavici dočekati Posušje. Odlukom NS/FS BiH sjeverna tribina će biti zatvorena, a vlasnici sezonskih ulaznica za sjever će moći ući na istočnu tribinu”, saopštio je Željezničar.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...