JEDNA OD NAJLJEPŠIH PRINCEZA NA SVIJETU: Ovo je buduća kraljica Španije

Ima 17 godina i već je smatraju jednom od najljepših princeza na svijetu.

  • Žena

  • 18. Nov. 2022  18. Nov. 2022

  • 0

NAKON posjeta španskog kralja Filipa i njegove supruge Zagrebu mnogi su komentirali eleganciju i ljepotu kraljice Letizije. Letizia je jedna od najljepših plemkinja u Europi, a nadaleko je poznata po svom besprijekornom modnom stilu. 

Filip VI i Letizia postali su kralj i kraljica 2014. godine, nakon što je njegov otac Juan Carlos abdicirao. 

alt

2005. godine, tada princ Filip i princeza Letizia dobili su kćer Leonor, nasljednicu španjolskog prijestolja. Budući da kralj i kraljica nemaju mušku djecu, Leonor zadržava svoju titulu princeze od Asturije i presumirana je nasljednica španjolskog trona. Ima 17 godina i već je smatraju jednom od najljepših princeza na svijetu.

alt

Kada bi, teoretski, kralj Filip dobio zakonitog sina, Leonor bi izgubila svoju titulu i pravo na prijestolje. No nije izgledno da će se to dogoditi. 17-godišnja Leonor jednog će dana postati kraljica Španjolske. Iako španjolska kraljevska obitelj ne uživa popularnost kakvu ima, recimo, britanska kraljevska obitelj, Leonor je omiljena u svojoj zemlji i od svoje desete godine obavlja kraljevske dužnosti.

alt

(Index.hr)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...