KAKO I TREBA: N/FSBiH naučio iz grešaka i čestitao Dan državnosti Bosne i Hercegovine

FSBiH nije ponovio ovogodišnju grešku iz 1. marta.

  • Sport

  • 25. Nov. 2022  

  • 0

Bosna i Hercegovina danas obilježava Dan državnosti, a praznik je ovoga puta čestitala i zvanična stranica Fudbalskog saveza BiH.

"Svim građanima Bosne i Hercegovine čestitamo Dan državnosti sa željom da se u narednom periodu zajedno radujemo uspjesima naših reprezentativnih selekcija i klubova, koji predstavljaju našu zemlju na međunarodnim takmičenjima", stoji u poruci objavljenoj na zvaničnom sajtu FSBiH.

image

Čestitka povodom Dana državnosti na stranici Fudbalskog saveza BiH

 

U Fudbalskom savezu naše zemlje očigledno su naučili iz određenih propusta koji bi se u drugim državama smatrali skandaloznim, a tu u prvom redu mislimo na onaj iz 1. marta ove godine kada nisu objavili čestitku povodom Dana nezavisnosti Bosne i Hercegovine. 

Tadašnji propust krovne kuće bh. fudbala izazvao je veliki broj negativnih reakcija, s obzirom da je Dan nezavisnosti, baš kao i Dan državnosti, jedan od najznačajnijih datuma i praznika u historiji naše države.

(Oslobođenje)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...