MILANKO MIHAJILICA O VOŽDU IZ LAKTAŠA: "Lažov, varalica i manipulator"

"Bio si i ostao teret ovom poniženom i osiromašenom narodu. Laž je tvoja istina...", kaže Mihajilica.

  • Politika

  • 09. Dec. 2022  09. Dec. 2022

  • 4

"Lažov, varalica i manipulator ne može da vjeruje da postoje časni ljudi koji se ne mogu kupiti. Кada ga zaboli istina, kada ga podsjetim na lažni patriotizam i njegovu političku prošlost, kada ne mòže da odgovori na postavljena pitanja tada ne može ni da sakrije komplekse i lični animozitet prema meni i da podnese činjenicu da sam se vratio u Narodnu skupštinu RS i političku scenu RS".

Rekao je ovo narodni poslanik Milanko Mihajilica reagujući na izjavu predsjednika SNSD-a Milorada Dodika da je tražio novac da glasa za SNSD-ove kandidate za delegate u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH, navodeći da je to, kao i većina onoga što Dodik kaže, najobičnija laž, prenosi BN televizija.

"Da pojednostavim i da mu poručim: ne možete me uplašiti, ne možete me kupiti, kao što nikada niste mogli. Bio si i ostao politička primitivac, politička mrcina i bitanga, surovi pragmatik, lažni patriota i loš čovjek. Znaj da se tovarima ukradenog blaga ne može kupiti unutrašnji mir i sloboda. Bio si i ostao teret ovom poniženom i osiromašenom narodu. Laž je tvoja istina, a napad tvoja odbrana. Кada god umjesto argumenata i odgovora na postavljena pitanja ponudiš uličarski rječnik, što se često dešava, kao i danas, dobićeš adekvatan odgovor", poručio je Mihajilica.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...