SVE JE DOZVOLJENO: Kako se našminkati za najluđu noć?

Evo nekoliko primjera kako da se našminkate za najluđu noć!

  • Žena

  • 16. Dec. 2022  

  • 0

Najluđa noć vrijeme je proslave s porodicom i prijateljima, ali za ljubitelje ljepote ujedno je i pokazivanje najboljih makeup lookova.

Novogodišnja zabava pravi je izgovor da se posvetite svom izgledu i isprobate neki trend koji ste vidjeli na društvenim mrežama tokom godine na izmaku.

Kada je u pitanju novogodišnja šminka, teško je izbjeći crveni ruž, ali također je odlično vrijeme da isprobate razne eyelinere, neonske sjene i svjetlucave obrve.

Evo nekoliko primjera kako da se našminkate za najluđu noć:

Konfete na očima

Ovaj look koji je kreirao Patrick Ta za Gigi Hadid sadrži sve što volimo kod novogodišnjeg glamura. Posjeduje meko bronzanu bazu začinjenu blistavim konfetama, pažljivo postavljenim u zakrivljenom obliku, kao i smjeli crveni ruž na usnama.

Kapci ukrašeni zlatom

Ko kaže da je zlatna folija strogo rezervirana za umjetnost i zanate? S obzirom na to da su u pitanju male zlatne ljuskice, što neurednije - to bolje.

Glitter obrve

Za ovaj look obrve prvo začešljate i popunite. Zatim uzmite ljepilo sa šljokicama i nanesite ga na krajeve obrva, a završite laganim nanošenjem šljokičastog praha po vašem izboru. Pobrinite se da ostatak šminke ostane decentan kako bi obrve bile u centru pažnje.

Privlačnost kristala

Čvrsto vjerujemo da svaki dan možete i trebate oči ukrasiti kristalima ako želite, ali ovo posebno vrijedi za novogodišnju noć. Look je prošle godine kreirala Nikki Wolff za Addison Rae jer sadrži tanko izvučen eyeliner, lepršave trepavice i kristale duž čitave gornje i donje linije trepavica.

Pastelni eyeliner

Ako želite eksperimentirati s bojom u makeupu, ali niste sigurni ili nemate vremena, pokušajte nabaviti eyeliner u boji. Izaberite bilo koju nijansu koja vam se sviđa, a u ovom primjeru pogledajte kako to izgleda sa pastelno ljubičastom.

Faktor

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...