NAPOKON MU SE POSREĆILO: Reper osvojio gotovo tri miliona dolara nakon što se kladio na pobjedu Argentine

Messi je postigao dva gola u finalu Svjetskog prvenstva, a onda je preuzeo odgovornost u jedanaestercima i rutinski izveo prvi penal.

  • Show

  • 18. Dec. 2022  18. Dec. 2022

  • 0

Reper Drake osvojio je 2,75 miliona dolara nakon što se kladio na pobjedu Argentine na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

Drake je uplatio milion dolara na pobjedu Argentinaca. Zanimljivo je to što su njegovi fanovi bili zabrinuti jer nikada nije imao sreće sa klađenjem. Ovu “pojavu” su nazvali “Drakeovo prokletstvo”. ”Molim te da otkažeš opkladu. Upropastit ćeš ovaj historijski dan”, poručio mu je jedan fan, prenosi Klix.ba

Ipak, reperu se ovaj put napokon posrećilo. Messi je postigao dva gola u finalu Svjetskog prvenstva, a onda je preuzeo odgovornost u jedanaestercima i rutinski izveo prvi penal.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...