SVI SU STALI I GLEDALI: Niko ne vjeruje da zvijezda Dinastije u 91. godini izgleda ovako...

Otkrila je tajnu svoje ljepote, tvrdeći da su godine nevažne jer joj je fokus na tome kako izgleda, osjeća se i ponaša.

  • Show

  • 27. Apr. 2024  

  • 0

Glumačka diva Joan Collins viđena je u izlasku u Londonu gdje su je paparazzi uhvatili u društvu partnera Percyja Gibsona.

Par je bio u Broadwicku na predstavljanju knjige Gabriele Peacock, a Joan je sve oduševila svojim izgledom u 91. godini života.

90-godišnja glumica ne skriva koliko je sretna sa svojim suprugom, s kojim je u braku posljednjih 20 godina. Od nje je mlađi 31 godinu, njezin je peti suprug, nakon što je okončala brakove s Maxwellom Reedom, Anthonyjem Newleyjem, Ronom Kassom i Peterom Holmom. Joan s drugim suprugom Anthonyjem ima dvoje djece, Taru i Alexandera Newleyja, dok je kćer Katyanu Kass dobila s trećim suprugom Ronom.

alt

Prije dvije godine u intervjuu za časopis Saga priznala je da o sebi još uvijek razmišlja kao o 40-godišnjakinji te time otkrila tajnu svoje ljepote, tvrdeći da su godine nevažne jer joj je fokus na tome kako izgleda, osjeća se i ponaša.

altFoto: Agencije

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...