PUBLIKU I ŽIRI OSTAVIO BEZ DAHA: Pogledajte nastup pobjednika nove sezone „Supertalenta“ (VIDEO)

Svojim posljednjim nastupom na velikoj pozornici kandidati su dali sve od sebe, a finalna odluka bila je na gledateljima.

  • Show

  • 19. Dec. 2022  

  • 0

Nakon osam audicijskih emisija, četiri polufinala te mnoštva nevjerovatnih talenata, u spektakularnoj završnici devete sezone „Supertalent“ publika je odučila – pobjednik je Magic Leon.

Konkurencija je bila neumoljiva, a dvanaest najboljih, najatraktivnijih i najzabavnijih kandidata koji su prema glasovima gledatelja i žirija zauzeli svoja mjesta u finalu spremno su pokazali svoj talent u finalnom izdanju showa. Svojim posljednjim nastupom na velikoj pozornici kandidati su dali sve od sebe, a finalna odluka bila je na gledateljima. Najviše glasova osvojio je Magic Leon i tako postao pobjednik devete sezone Supertalenta i kući odnio vrijednu nagradu u iznosu od 200.000 kuna (Oko 50.000 konvertibilnih maraka op, „SB“)

Pogledajte njegov nastup.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...