STRAVIČAN ZLOČIN: Ubio sina nožem, pa sjeo i sačekao policiju (VIDEO)

Otac je, nakon što je usmrtio sina, oko 10.25 sati ove subote, pozvao policiju i rekao šta je učinio.

  • Hronika

  • 24. Dec. 2022  24. Dec. 2022

  • 1

U jednom selu kod Paraćina dogodila se ove subote porodična tragedija kada je otac (55) nožem izbo sina (26) u dvorištu porodične kuće.

Kako pišu beogradski mediji, poslije razvoda od mladićeve majke, njih dvojica su ostali da žive sami u kući.

Otac je, nakon što je usmrtio sina, oko 10.25 sati ove subote, pozvao policiju i rekao šta je učinio. Policija je tijelo mladića zatekla u dvorištu kuće, dok je otac sjedio u kući i mirno čekao patrolu.

Mještani pričaju da se tragedija dogodila nakon svađe, te pretpostavljaju da je rasprava počela u kući i da je okončana u dvorištu tako što je otac više puta izbo sina nožem i usmrtio ga.

Također, pretpostavljaju i da je mladić pokušao da pobjegne, ali ga je otac sustigao u dvorištu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...