ZA ULOGU KAPETANICE: Evo koliko miliona dolara je Julia Roberts zaradila za 5 minuta pojavljivanja u filmu (VIDEO)

Slavna glumica dobila je 3 miliona dolara unaprijed za svoju ulogu kapetanice Kate Hazeltine.

  • Show

  • 27. Dec. 2022  27. Dec. 2022

  • 1

Julia Roberts zaradila je nevjerovatnih 14 miliona dolara za 5 minuta pojavljivanja u filmu Valentine's Day iz 2010. godine.

Roberts se, zajedno s Bradleyjem Cooperom, pojavila u jednoj od najupečatljivijih scena u modernoj historiji romantičnih komedija, a za svoju ulogu zaradila je fascinantnih 2.8 miliona dolara po minuti provedenoj na ekranu, odnosno 12 hiljada  dolara po izgovorenoj riječi.

Slavna glumica dobila je 3 miliona dolara unaprijed za svoju ulogu kapetanice Kate Hazeltine, a ostalih 11 zaradila je jer je sa studijem New Line Cinema potpisala ugovor koji joj je omogućio da dobije tri posto ukupne zarade filma. 

Unatoč dobroj zaradi na kino blagajnama, film nije dobio najbolje kritike. Tako na Rotten Tomatoesu ima 18 posto pozitivnih ocjena kritike te 47 posto pozitivnih ocjena publike, navodi Index.hr.

"U nizu povezanih priča razni stanovnici Los Angelesa prolaze ljubavne uspone i padove tokom jednog dana. Kako praznici napreduju, oni doživljavaju prve spojeve, dugogodišnje obaveze, mladenačke zaljubljenosti i veze sa starim ljubavnicama", glasi sinopsis filma, u kojem još glume: Jessica Alba, Kathy Bates, Jessica Biel, Bradley Cooper, Jamie Foxx, Jennifer Garner, Anne Hathaway i Ashton Kutcher.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...