S OVOM BOJOM NE MOŽEŠ POGRIJEŠITI: Julia Roberts tako dobro nosi kombinaciju koju Anna Wintour ne podnosi (FOTO)

Jacquemus, jedan od najpopularnijih novijih modnih brendova na svijetu, predstavio je svoju novu kolekciju za proljeće/ljeto 2024. godine.

  • Žena

  • 30. Jan. 2024  

  • 0

Revija je održana u prostoru Fundacije Maeght smještenom u gradiću Saint-Paul-de-Vence, u blizini Nice.

Iza ovog brenda stoji 34-godišnji dizajner Simon Porte Jacquemus. Osnovan je 2010. godine, a samo dvije godine kasnije Simon je već izlagao svoje kreacije na Pariskoj sedmici mode. Njegove torbice osvojile su trendseterice i ljubiteljice mode širom svijeta.

 

Simon Porte Jacquemus i Julia RobertsSimon Porte Jacquemus i Julia Roberts (Foto: Profimedia)

Efektne torbice predstavljene su i u novoj kolekciji pod nazivom Les Sculptures koju su iz prvih redova gledale brojne zvijezde. Među njima je bila i Julia Roberts, od glave do pete odjevena upravo u komade iz kolekcije.

Julia Roberts na Jacquemusovoj reviji u komadima iz nove kolekcijeJulia Roberts na Jacquemusovoj reviji u komadima iz nove kolekcije (Foto: Profimedia)

Lijepa Julia odjenula je kaput Cubo u kombinaciji s najlonkama, salonkama Cubisto i torbicom Le Calino u petit verziji koja bi, sudeći prema prvim reakcijama, mogla postati novi Jacquemusov klasik.
Klasik je i Julijina odjevna kombinacija.

Crno od glave do pete sigurna je formula u situacijama kada ne znate što biste odjenuli, a želite izgledati dobro, decentno i primjereno. I dok većina ovo smatra univerzalnom i nepobjedivom kombinacijom, najmoćnija žena svijeta mode stvarno je ne voli.

U videorubrici Go Ask Anna na YouTube kanalu Voguea, Anni Wintour postavljeno je pitanje kako razigrati crno modno izdanje. Jednostavno nemojte nositi potpuno crnu kombinaciju. Djeluje previše sumorno, odgovorila je Anna, prenosi Zadovoljna.hr.

Julia Roberts i Edward EnninfulJulia Roberts i Edward Enninful (Foto: Profimedia)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...