RUŠI SVE REKORDE GLEDANOSTI: Ovo je trenutno najgledaniji film na Netflixu, pogledajte trailer... (VIDEO)

Napeta priča prikovala u prva tri dana na platformi Netflix prikupila 82,1 miliona sati gledanja.

  • Kultura

  • 30. Dec. 2022  

  • 0

Netflixov film Glass Onion nastavak je kino hita Knives Out iz 2019. godine o misteriju ubistva, nadahnutom romanom Agathe Christie koji je zaradio više od 300 miliona dolara i redatelju Rianu Johnsonu donio nominaciju za Oscara. Nakon prikazivanja u kinima za Dan zahvalnosti, Glass Onion je premijerno prikazan na Netflixu 23. decembra i ubrzo je zauzeo prvo mjesto na listi gledanosti.

Radnja se odvija za vrijeme pandemije. Detektiv Benoit Blanc, kojeg glumi Daniel Craig, ovoga je puta pozvan da se pridruži vikend partyju na privatnom otoku ekscentričnog milijardera Milesa Brona (Edward Norton). Pridružit će im se šaroliko društvo, sve redom poznata glumačka imena poput Janelle Monáe i Kate Hudson, no ubrzo će smijeh i zabavu zamrijeti jer će se na otoku odigrati ubistvo.

Napeta priča prikovala u prva tri dana na platformi Netflix prikupila 82,1 miliona sati gledanja. Također, procjenjuje se da se Glass Onion gledao u čak 35 miliona kućanstava u više od 93 zemlje, a uskoro je njavljeno snimanje nastavka.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...