ALEKSANDAR MITROVIĆ JE OVO MORAO REĆI: "Hijene su šutjele dok je Srbija gazila sve pred sobom"

Sjajni centarfor prokomentirao je i nastup Srbije u Kataru, gdje je njegova momčad zauzela posljednje mjesto u skupini G. Mitrović smatra kako su neki u Srbiji zbog toga ‘likovali‘.

  • Sport

  • 31. Dec. 2022  

  • 2

Nema mira u nogometnoj Srbiji. Nakon ne baš uspješnog nastupa na Svjetskom prvenstvu u Kataru počelo je na vidjelo izlaziti ‘prljavo rublje‘. Tamošnju nogometnu javnost protresao je član Izvršnog odbora Nogometnog saveza Srbije Novica Tončev, koji je između ostalog rekao kako novac za premije za nogometaše Srbije nije bio ravnopravno podijeljen.

Dio njegovih optužbi demantirao je napadač Srbije i engleskog Fulhama Aleksandar Mitrović.

- Odmah ću vam reći – još jedna laž! Niko od nas ne igra za Srbiju zbog novca. Osobno, sramim se i pričati na temu premija. Igramo u odličnim klubovima, zarađujemo i više nego dovoljno, reprezentacija traži čistu glavu i srce. Novac nije bitan! Ne ulazim u to ko je koliko dobio, niti me tuđi novac zanima. Znam da su ispoštovani svi ljudi u FS Srbije, najuža jezgra A reprezentacije također, svi do jednog - rekao je Mitrović u intervjuu za Sportklub.

Sjajni centarfor prokomentirao je i nastup Srbije u Kataru, gdje je njegova momčad zauzela posljednje mjesto u skupini G. Mitrović smatra kako su neki u Srbiji zbog toga ‘likovali‘.

- Konkretno, hijene oko Fudbalskog saveza Srbije. Skrivene u kojekakvim rupama, šutjele su dok je Srbija gazila sve pred sobom. Pitanje vremena je bilo kad će osuti paljbu po nama. Već viđen scenario, samo što su pojedinci direktno dodatno ciljali i na Dragana Stojkovića. A, kad smo s Piksijem briljirali, nigdje istih stručnjaka nije bilo – iznio je svoja razmišljanja Aleksandar Mitrović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...