CENTARFOR SRBIJE ALEKSANDAR MITROVIĆ ŠOKIRAN RASPLETOM UTAKMICE: "Ostaje gorak ukus, moram da pogledam utakmicu…"

Poslije gola Aleksandra Mitrovića u 53. minutu fudbaleri i stručni štab Srbije pomislili su da su već završili posao protiv Kameruna i to im se obilo o glavu.

  • Sport

  • 28. Nov. 2022  28. Nov. 2022

  • 0

Strijelac rekordnog broja golova za nacionalni tim Srbije, ne može da vjeruje da je Srbija proćerdala lijepu prednost protiv Kameruna (3:3).

Poslije gola Aleksandra Mitrovića u 53. minutu fudbaleri i stručni štab Srbije pomislili su da su već završili posao protiv Kameruna i to im se obilo o glavu.

„Imali smo sve u svojim rukama. Dali treći gol na vreme. Primili smo dva gola naivno. Šta je tu je, čekamo utakmicu Švajcarske i Brazila. Posle toga je sve na nama“, bila je prva reakcija napadača Fulama.

Poslije ove (ne)očekivane podjele „plijena“ i poraza od Brazila, u prvom kolu G grupe, Orlovi i dalje mogu u osminu finala, ali ne pitaju se samo oni za osvajanje drugog mjesta.

„Bod je malo sigurno, ali šta je tu je. Šteta, ostaje jako gorak ukus. Moramo da pogledamo utakmicu, analizu da vidimo šta se dešavalo. Po mom mišljenju dva jako glupa gola“, zaključio je Mitrović, koji je jednom pogodio stativu i imao još par izvanrednih šansi.

U zadnjem krugu, Srbija 2. decembra (20.00) izlazi na megdan vrlo ozbiljnoj i nezgodnoj selekciji Švajvarske, koja večeras igra sa Brazilom.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...