TINEJDŽER BRUTALNO PRETUČEN: Branio igralište od vandala koji su palili baklje i vrijeđali prolaznike (VIDEO)

Radi se od momku uzornog vaspitanja i obrazovanja, djetetu za primjer, koje je samo štitilo svije igralište od horde hijena koja daleko od svojih roditelja glume ludilo.

  • Hronika

  • 01. Jan. 2023  01. Jan. 2023

  • 0

U beogradskom naselju Braće Jerković grupa maloljetnih lica je napravila rusvaj kada su riješili da unište novo igralište, piše Mondo.ba.

Doček Nove godine u beogradskom naselju Braće Jerković ovaj put nije bio veseo za njegove stanare jer je grupa vandala riješila da ga pokvari svojim ponašanjem. Kako prenosi Instagram nalog Serbia live nekoliko maloljetnika su uništavali igralište, palili baklje i vrijeđali prolaznike, jednog dječka su i prebili.

"Sinoć oko 21.30 grupa maloljetnika iz naselja Braće Jerković pravila je haos na dječjem igralistu u naselju Vojvode Vlahovića. Palili su baklje, vrijeđali prolaznike, uništavali su jedino dječje igralište koje smo dobili prije 3 godine, namijenjeno za 2.000 djece naselja. Naš komšija, dijete od 16 godina je riječima branio igralište i završio je sa teškim tjelesnim povredama. Delikventi koji devastiraju zajedničku imovinu snimljeni su sa više nadzornih kamera, a ovo je samo jedan od snimaka koji je nastao neposredno pored kuće našeg pretučenog komšije. Radi se od momku uzornog vaspitanja i obrazovanja, djetetu za primjer, koje je samo štitilo svije igralište od horde hijena koja daleko od svojih roditelja glume ludilo.

Želite li ovo da se desi vašem djetetu koje je na pravom putu, koje ima svoje JA, koje je osviješćeno i voli i cijeni zajedničku imovinu, svoje igralište, mjesto odrastanja?

Tražimo hitnu reakciju svih institucija, tražimo policijsku patrolu stacioniranu u naselju od 13.000 stanovnika, tražimo interventnu jedinicu koja će štititi naselje od dilera, tražimo normalan život i zaštitu naše djece", pisalo je u opisu uz video.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...