GENIJALNO: Pogledajte kako je komentator reagirao na vijest da mu supruga ima trudove... (VIDEO)

Neobična situacija za vrijeme prijenosa utakmice.

  • Šareni svijet

  • 02. Jan. 2023  

  • 0

ESPN-ov analitičar američkog fudbala Robert Griffin III saznao je u eteru tokom meča, da mu žena ima trudove, zbog čega je napustio program uživo.

Tokom prijenosa utakmice na ESPN2 između Texas Christian Univerziteta i Univerziteta Michigan, pred kraj treće četvrtine, dok je drugi komentator govorio s voditeljem, Griffin je pričao na telefon i saznao da njegova supruga Grete Griffin ima trudove.

“Stvarno?” rekao je Griffin držeći telefon na uhu.

“Šta radiš?” upitao je Griffina analitičar Cole Cublic, tokom živog programa.

“Moram ići!” odgovorio je Griffin.

“U kupaonicu?” ponovo je pitao Cublic.

Griffin je objasnio da je njegova supruga na porodu, a njegovi suvoditelji Cublic, A.Q. Shipley i Taylor Lewan, oduševljeno su reagirali na vijest i zagrlili ga dok je izlazio iz studija.

Oglasila se i Griffinova supruga.

“Ja i beba smo se držali!” napisala je kroz smijeh.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...