TRAGEDIJA U KIKINDI: Ubistvo, pa samoubistvo zbog ljubomore

Iako nema zvaničnih detalja tragedije, nezvanična verzija strašnog događaja je da se ubistvo, pa potom i samoubistvo desilo zbog ljubomore.

  • Hronika

  • 03. Jan. 2023  

  • 0

Nakon prijave komšija, policija je u kući u kikindskom naselju Železnički novi red, našla beživotna tijela dvojice muškaraca, potvrđeno je za RTV u PU Kikinda.

Iako nema zvaničnih detalja tragedije, nezvanična verzija strašnog događaja je da se ubistvo, pa potom i samoubistvo desilo zbog ljubomore.

Slučaj vodi Više javno tužilaštvo iz Zrenjanina, a po nalogu tužioca, tijela muškaraca poslata su na obdukciju u novosadski Insitut za sudsku medicinu, navodi se na portalu Radio televizije Vojvodine.

Stravičan zločin desio se u kuću žrtve T.Z. (62), u naselju Železnički novi red, a kako se sumnja, nakon ubistva, počinilac Z.M. presudio je sebi. Blic prenosi da je T.Z. bio „u vezi“ sa suprugom Z.M.

Policija je završila uviđaj na mjestu tragedije, a istraga je u toku. Drugi detalji tog stravičnog zločina nisu saopštavani.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...