HADŽIFEJZOVIĆ NE POPUŠTA BRAČNI PAR IZETBEGOVIĆ: „Na šta je to SDA spala…“

"No, taj oktet je sada postao sekstet – ima ih šest; orkestar šest svirača, pjevača", poručio je Hadžifejzović.

  • Mini market

  • 07. Jan. 2023  

  • 25

Urednik i voditelj Face TV-a Senad Hadžifejzović u Centralnom dnevniku komentirao je raspad Osmorke. -Osmorka je slabo naštimani ansambl – orkestar sastavljen od osam svirača, pjevača... zato ih treba zvati oktet. No, taj oktet je sada postao sekstet – ima ih šest; orkestar šest svirača, pjevača.

Najavili su pres-konferenciju, ali nije održana – moguće iz straha da bi se na bini pojavio kvintet – samo pet pjevača – ili kvartet – samo četiri. Ako je Osmorka spala na sekstet, na šta je SDA spala? Na ono dvoje – na duet, poručio je Hadžifejzović.

Pogledajte video.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 25

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...