TURNEJA "CELEBRATION": Madonna prodala već 600.000 ulaznica, karata u Evropi ima još samo za... (FOTO)

Ulaznice za svjetsku turneju Celebration, koju Madonna započinje 15. jula u kanadskom Vancuveru, prodaju se iz minute u minutu tako da ih je već 600.000 u vlasništvu obožavatelja koji pod nijednu cijenu ne žele ostati bez njih.

  • Show

  • 26. Jan. 2023  26. Jan. 2023

  • 0

Madonna je bila prisiljena nadodati još neke termine kako bi svi njezini obožavatelji mogli doći na koncerte, pa je tako upravo za London otvorena prodaja i petog koncerta.

image

Madonna

Uz novi koncert u Londonu Madonna je dodala preko dvadeset novih termina koncerata širom Sjeverne Amerike i Europe, s dodatnim nastupima u Miamiju, Las Vegasu, Milanu, Barceloni, kao i tri noći u Parizu i četiri noći u New Yorku i Los Angelesu.

Ukupno je trenutno rasprodano 36 koncerata na turneji. 

Nama najbliži Milano ima zakazana dva koncerta ali oba su rasprodana.

Pogledajte OVDJE u kojim gradovima još ima ulaznica, navodi Slobodna Dalmacija.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...