ODMAH DOČEKAN NA NOŽ: Željka Cvijanović žestoko napada Denisa Bećirovića - "Podsjeća na Biseru Turković!"

Cvijanovićeva je izjavila Srni da je "Bećirović tokom posjete SAD uglavnom nastojao nametnuti teme na kojima, gle čuda, domaćini uopšte nisu insistirali".

  • Politika

  • 03. Feb. 2023  03. Feb. 2023

  • 7

Željka Cvijanović, član Predsjedništva BiH iz reda srpskog naroda, rekla je kako misli da Denis Bećirović ima težak zadatak, jer njemu SDA "puše za vratom" i on misli da samo pominjanjem predsjednika Srpske Milorada Dodika i Republike Srpske može nekako plivati na političkoj sceni.

Cvijanovićeva je izjavila Srni da je "Bećirović tokom posjete SAD uglavnom nastojao nametnuti teme na kojima, gle čuda, domaćini uopšte nisu insistirali".

"Ponašanje Denisa Bećirovića neodoljivo podsjeća na način na koji je Bisera Turković vodila svoje diplomatske aktivnosti. Posjećanja radi, Dodik je i dalje ključna politička figura, a Bisera Turković politička prošlost", istakla je Cvijanovićeva, upitana da prokomentariše izjavu Bećirovića da sankcije pojedinim političarima u BiH nisu najsretnije rješenje, ali da jesu nužne u slučajevima kada pojedinci, poput Milorada Dodika, ugrožavaju temelje Dejtonskog mirovnog sporazuma.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...