ĐUKANOVIĆ SE UPISAO U KNJIGU ŽALOSTI: "Crna Gora je iskreno, prijateljski uz Tursku"

On je u ime građana Crne Gore i u svoje ime, izrazio najdublje saučešće porodicama stradalih.

  • Regija

  • 10. Feb. 2023  10. Feb. 2023

  • 0

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović upisao se u Knjigu žalosti u Ambasadi Republike Turske u Podgorici, koja je otvorena povodom zemljotresa koji je pogodio ovu državu.

"S ogromnom tugom primio sam vijest o stravičnom zemljotresu koji je pogodio južnu Tursku, odnio na hiljade života, razorio brojne porodice i domove", naveo je Đukanović.

On je u ime građana Crne Gore i u svoje ime izrazio najdublje saučešće porodicama stradalih.

"Ostajemo nijemi pred prizorima i vijestima koje nam neprestano pristižu i neizrecivim bolom koji je nadvladao radost života naših turskih prijatelja. U ovim teškim danima za Vašu zemlju, Crna Gora je iskreno, prijateljski uz Tursku", naglasio je Đukanović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...