UČENIK (17) OD 100 KILOGRAMA PREBIO PROFESORICU NA HODNIKU: Novi skandal u prosvjeti, kamere zabilježile STRAVIČAN napad!

"Ovo je moglo da bude i ubistvo. Kada gurnete ljude na taj način i oni udare glavu, nikada ne znate ishod", navodi šerif Rik Stali.

  • Hronika

  • 26. Feb. 2023  

  • 0

Profesorica srednje škole oduzela je učeniku konzolu za video igre u toku časa, a nakon toga je dobila strašne batine na hodniku ispred učionice!

U jednoj srednjoj školi na Floridi u Sjedinjenim Američkim Državama učenik srednje škole pretukao je na hodniku svoju profesorku jer mu je ona oduzela konzolu za video igre u toku časa, piše "Fox news". Cijeli incident koji se dogodio u srednjoj školi Matanzas u Palm Koustu na Floridi zabilježile su sigurnosne kamere, a snimak je u međuvremenu procurio i na sve društvene mreže. Na kraju teksta pogledajte snimak napada učenika na profesorku.

Uhapšen je sedamnaestogodišnji učenik koji je optužen za krivično djelo teškog napada zbog nanošenja teških tjelesnih povreda. Prema pisanju američkih medija, radi se o učeniku sa posebnim potrebama koji je težak čak 123 kilograma.

Na pomenutom snimku vidi se kako joj on pritrčava sa leđa, viče na nju i obara je na zemlju. Potom je šutira, a onda se spušta na pod i udara je pjesnicama u gornji dio tijela. Ubrzo grupa ljudi pritrčava jadnoj ženi u pomoć.

Profesorka je ležala nepomično nekoliko minuta, a onda je tek uspjela da se pridigne i osvijesti. Šerif Rik Stali je rekao da je profesorica lako mogla da bude mrtva.

"Ovo je moglo da bude i ubistvo. Kada gurnete ljude na taj način i oni udare glavu, nikada ne znate ishod", navodi šerif Rik Stali.

Osumnjičeni učenik je pruđao otpor prilikom hapšenja i psovao je šerifa. Izjavio je i da ne želi da ide u zatvor. Profesorica je prebačena u lokalnu bolnicu i ubrzo je puštena na kućno liječenje. Slomljena su joj rebra, a stepen povreda se i dalje utvrđuje.

"Vjerujem da profesorka neće dolaziti na posao najmanje nekoliko nedjelja ukoliko uopće planira da se vrati. Postupci učenika su užasni i nepotrebni. Nadajmo se da će se žrtva oporaviti i psihički i fizički od ovog incidenta", dodaje šerif Rik Stali.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...