ZAPALJEN SUPERMARKET KOJI PRIPADA PORODICI SUPRUGE LIONELA MESIJA ANTONELE ROKUCO: Prijeteća poruka argentinskoj zvijezdi

Iako je navedeno da su dvije neidentifikovane osobe ispalile 14 hitaca, napadači su ostavili poruku u kojoj su prijetili Mesiju.

  • Sport

  • 02. Mar. 2023  

  • 1

Dok traju pregovori o ugovoru između Pari Sen Žermena i Lionela Mesija, iz zemlje argentinske zvezde stigle su šokantne vesti.
Napisano je da je 14 hitaca ispaljeno na pijacu koja pripada porodici Antonele Rokuco, supruge Mesija, koji je igrao u Pari Sen Žermenu, a ostavljena je i cedulja.

Prijeteće poruke poslate su argentinskoj zvijezdi dok je otvorena pucnjava u supermarketu koji pripada porodici supruge Lionela Mesija Antonele Roccuzzo.

Prema vijestima El Paisa, u 03:00 sata ujutro otvorena je vatra na supermarket koji pripada porodici supruge Lionela Mesija Antonele Roccuzzo u gradu Rosario u Argentinskoj Provinciji Santa Fe.

Ostavljaju prijeteću poruku

Iako je navedeno da su dvije neidentifikovane osobe ispalile 14 hitaca, napadači su ostavili poruku u kojoj su prijetili Mesiju.

"Čekamo te Mesi!" nakon što su naoružani napadači otvorili vatru na supermarket. ostavio vašu poruku.

To se nikad nije desilo

Govoreći o toj temi nakon napada, jedan stanovnik kvarta je rekao: "Ništa slično se ranije nije dešavalo. Gledao sam TV kada sam čuo pucnje. Svi smo to čuli, komšije u komšiluku su izašle da vide šta se dogodilo."

Drugi stanovnik je rekao: "Nisam čuo za to jer živim malo dalje, naučio sam to na televiziji. Ali to me nije iznenadilo. Ovakvi napadi su već uobičajeni u Rosariju."

Ne znam ko su

Ministar državne sigurnosti Santa Fea Claudio Brilloni je u svojoj izjavi podvukao da nema pojma o počiniocima napada.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...