UGODNO I UDOBNO: Meghan Markle u cipelama ravnog đona koje vizuelno produžuju noge (FOTO)

Nedavno je snimljena i na proslavi Međunarodnog dana žena u zapadnom dijelu Hollywooda.

  • Žena

  • 11. Mar. 2023  11. Mar. 2023

  • 0

Meghan Markle velika je ljubiteljica cipela s vrtoglavom potpeticom. U njezinom ormaru nalaze se štikle brojnih poznatih dizajnera, od Jimmyja Chooa do Christiana Louboutina.

Otkako je rodila dvoje djece i posvetila se porodičnom životu u Kaliforniji, Meghan Markle prednost daje udobnosti.

Ne čudi stoga što se u rijetkim trenucima u kojima se pojavljuje u javnosti bira odjevne komade i obuću u kojoj se osjeća ugodno i udobno.

Nedavno je snimljena i na proslavi Međunarodnog dana žena u zapadnom dijelu Hollywooda.

Meghan Markle u elegantnoj crnoj kombinaciji s Valentinovim natikačamaMeghan Markle u elegantnoj crnoj kombinaciji s Valentinovim natikačama (Foto: Profimedia)

Za tu je priliku odabrala vrlo jednostavno i elegantno izdanje u crnoj boji sastavljeno od skinny hlača, pulovera i Max Marina predimenzioniranog kaputa do koljena.

Izdanje je zaokružila s nekoliko upečatljivih komada nakita, Chanelovom torbicom, sunčanim naočalama te natikačama italijanske modne kuće Valentino, navodi Zadovoljna.hr. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...