IZBOR MEGHAN MARKLE: Savršena ljetna kombinacija stvorena za žene koje ne vole haljine i suknje (FOTO)

Za lijep i topao dan Meghan odabrala savršenu ljetnu kombinaciju.

  • Žena

  • 05. Jul. 2023  

  • 0

Otkako su se povukli s pozicije aktivnih članova britanske kraljevske porodice, vojvotkinja i vojvoda od Sussexa ne pojavljuju se često u javnosti, pa ne čudi što izazivaju velik interes paparazza. Ovaj put ulovili su ih na izlasku iz jedne poslovne zgrade u Santa Barbari.

Za lijep i topao dan okupan kalifornijskim suncem Meghan je odabrala savršenu ljetnu kombinaciju, koja bi se posebno mogla svidjeti onim damama koje ne vole haljine i suknje.

 

Princ Harry i Meghan Markle u Santa BarbariPrinc Harry i Meghan Markle u Santa Barbari (Foto: Profimedia)

Vojvotkinja je za izlazak sa suprugom odjenula klasičnu bijelu košulju brenda Anine Bing, koju je već nosila u nekoliko prilika. U pitanju je model u potpunosti napravljen od pamuka, koji garantira udobnost i na najvećim vrućinama.

Ljetna kombinacija Meghan MarkleLjetna kombinacija Meghan Markle (Foto: Profimedia)

Klasična pamučna bijela košulja jedan je od svevremenskih odjevnih komada koje se uvijek isplati imati u svom ormaru, a Meghan ih voli nositi u raznim prilikama, od privatnih do poslovnih, navodi Zadovoljna.hr.

 

Lanene hlače brenda ReformationLanene hlače brenda Reformation (Foto: Reformation)

Ovaj put nadogradila ju je kratkim hlačama brenda Reformation, a odabrala je model u tamnoj nijansi smeđe boje. Baš kao i košulja, hlače su također u potpunosti napravljene od vrlo udobnog materijala - lana.

Sandale Oran modne kuće HermesNatikače Oran modne kuće Hermes (Foto: Hermes)

Iz ormara je izvukla i natikače modne kuće Hermes, model Oran, koji je već godinama jedan od najpoželjnijih modela ljetne obuće među trendsetericama.

Svoju kombinaciju zaokružila je šeširom brenda Janessa Leone, koji se savršeno uklopio u odlično ljetno izdanje.

Ljetna kombinacija Meghan MarkleLjetna kombinacija Meghan Markle (Foto: Profimedia)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...