HAOS UOČI UTAKMICE ITALIJE I ENGLESKE U NAPULJU: Svijet bruji o skandalu –„Tu pjevačicu treba uhapsiti…“ (VIDEO)

Englezi nisu propustili uputiti otrovne strelice zbog svega.

  • Show

  • 24. Mar. 2023  

  • 0

O onome što se dogodilo s izvođenjem engleske himne prije utakmice kvalifikacija za EP između Italije i Engleske engleski će mediji sigurno raspravljati danima, a već sada su društvene mreže prepune raznih komentara o onome šta se dogodilo u Napulju.

Čim je najavljeno izvođenje himne ‘God Save The King‘ talijanski navijači su počeli s gromoglasnim zvižducima, ali to je bio tek početak. Naime, matrica i pjevačica bili su potpuno neusklađeni pa je sve zvučalo potpuno neprimjereno događaju. Englezi nisu propustili uputiti otrovne strelice zbog svega.

- Ovo je bio totalni haos - napisao je na Twitteru Jamie O‘Hara, bivši igrač Tottenhama i komentator na talkSPORT.

Neki su tražili da se pjevačica uhapsi.

- Ovo je bilo najgore izvođenje himne koju sam ikada čuo. Ovo je sramota za himnu - jedan je od komentara.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...