ŽELI OSTATI U EVROPI: Messi odbio astronomsku ponudu iz Saudijske Arabije

Ipak, prema pisanju medija iz njegove domovine Leo je tu ponudu odbio, te je odlučio da ostane u Evropi. Kao najbliži klub za njegov potpis pominje se Barcelona.

  • Sport

  • 06. Apr. 2023  06. Apr. 2023

  • 0

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena, Argentinac Lionel Messi, prije nekoliko dana dobio je ponudu Al Hilala iz Saudijske Arabije vrijednu 400 miliona eura godišnje!

Ipak, prema pisanju medija iz njegove domovine Leo je tu ponudu odbio, te je odlučio da ostane u Evropi. Kao najbliži klub za njegov potpis pominje se Barcelona.

Al-Hilal iz Saudijske Arabije ponudio mu je ugovor od 400 miliona eura po sezoni da potpiše za klub, ali argentinski “TiC Sports“ prenosi da se Messi zahvalio čelnicima Al-Hilala na ponudi.

Da je prihvatio ponudu Al-Hilala, plata koju bi imao argentinski čarobnjak je nešto nezapamćeno u svijetu profesionalnog sporta.

Brojke su nestvarne. Dovoljno govori podatak da bi 35-godišnji Argentinac zarađivao 13 eura u sekundi, 771 euro po minutu, 46.000 eura po satu, 1,1 milion eura dnevno i 33,33 miliona eura mjesečno…

Messi je u protekle 2 sezone u PSG-u imao ugovor od 38 miliona eura.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...