I ON DIGAO SIDRO: Poznati pjevač odselio iz Hrvatske, javio se videom na Instagramu…

Već je i riješio sve papire i dobio vizu, a namjerava tražiti i njihove dokumente.

  • Estrada

  • 14. Apr. 2023  

  • 1

Pjevač i kompozitor Siniša Vuco postao je stanovnik karipskog otoka Isla de Margarita, a od tamo se javio putem video zapisa na svom Instagram profilu.

Mnoge je iznenadila vijest da se Vuco preselio u Venecuelu nakon što se zaljubio u tu zemlju, a od tamo se i javio putem videa na svom Instagram profilu.

"Veliki pozdrav s Kariba, iz Venezuele... Što da kažem, ja, vaš prijatelj Vuco vraćam se ubrzo i pjevam", poručio je.

Kako piše Večernji, pjevač je postao stanovnik karipskog otoka Isla de Margarita, gdje će odsad živjeti, a u Hrvatsku i Europu dolazit će samo na koncerte. Već je i riješio sve papire i dobio vizu, a namjerava tražiti i njihove dokumente.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...