ZASTRAŠUJUĆI PRIZORI S LICA MJESTA: Urušila se parkirna garaža, ima mrtvih, evakuirani stanari iz okolnih zgrada...

Susjedne zgrade su evakuirane zbog mogućeg daljnjeg urušavanja.

  • Hronika

  • 19. Apr. 2023  19. Apr. 2023

  • 0

Pet osoba je ozlijeđeno, a jedna osoba je preminula u utorak kada se urušila parkirna garaža na donjem Manhattanu u New Yorku, rekli su iz vatrogasne službe New Yorka.

Drugi kat garaže srušio se na prvi, rekli su dužnosnici gradskih hitnih službi, prema CBS Newsu. Vatrogasne službe New Yorka djeluju na mjestu urušavanja garaže. Potvrđeno je da je jedna osoba izgubila život, a 5 osoba je prevezeno u bolnicu. U toku su dodatne pretrage.

Gradonačelnik New Yorka Eric Adams obaviješten je o urušavanju i nalazi se na mjestu događaja.



- Nažalost, izgubili smo jedan život. Dok nastavljamo pretraživati ​​mjesto, trenutno se nadamo da nema drugih ljudi zarobljenih, objavljeno je na Twitter profilu Erica Adamsa.

Susjedne zgrade su evakuirane zbog mogućeg daljnjeg urušavanja.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...