CRNO JUTRO NA BH. CESTAMA: Teška prometna nesreća kod Travnika, smrtno stradala...

U suradnji sa kantonalnim tužiteljstvom uviđaj su obavili policijski službenici Odsjeka kriminalističke policije PU Travnik.

  • Hronika

  • 26. Apr. 2023  26. Apr. 2023

  • 0

Na magistralnom putu u mjestu Gospino vrelo, općina Travnik, u srijedu oko 7 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala.

U nesreći su sudjelovali autobus marke Mercedes, kojim je upravljao Z. M. rođen 1958. godine iz Travnika, i putničko motorno vozilo marke Škoda, kojim je upravljao M. Č., rođen 1997. godine iz Travnika.

Vozač Škode M.Č. smrtno je stradao na licu mjesta, dok su četiri putnika iz autobusa zadobila lakše tjelesne ozljede, saopćeno je iz Ministarstva unutarnjih poslova Srednjobosanskog kantona.

U suradnji sa kantonalnim tužiteljstvom uviđaj su obavili policijski službenici Odsjeka kriminalističke policije PU Travnik.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...