DRAMA U MOSTARU: Pripadnici MUP-a uklonili eksplozivnu napravu ispred...

Građani su o tome obavijestili PS Mostar Centar, a patrola policije potvrdila je navode.

  • Vijesti

  • 27. Apr. 2023  

  • 0

U srijedu, 26. aprila, ispred ulaznih vrata dvorišta u Rudanovoj ulici u Mostaru pronađena je zelena kutija s kablom, koja svojim izgledom asocira na eksplozivnu napravu.

Građani su o tome obavijestili PS Mostar Centar, a patrola policije potvrdila je navode te je osigurala mjesto događaja do dolaska pripadnika Protueksplozijske zaštite MUP-a HNK, koji su uklonili napravu.

O događaju su upoznati krim policija i mjerodavni tužitelj, a nakon obavljenih krimiminalističko-tehničkih radnji utvrditi će se o kakvoj se napravi radi, saopćeno je iz MUP-a HNK.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...