PIŠI PROPALO: Čovićev prijatelj ne dolazi na sajam u Mostar, najveće "zvijezde" političari iz regiona...

Podsjećamo, zemlja partner ovogodišnjeg Sajma gospodarstva u Mostaru koji se održava od 2. do 6. maja je Država Izrael.

  • Politika

  • 29. Apr. 2023  29. Apr. 2023

  • 2

Pomepozno najavljivanje dolaska izraelskog desničarskog premijera Benjamina Netanyahua Mostaru pokazalo se kao odličan spin Dragana Čovića, te kako je potvrđeno za Patriju iz sigurnosnih agencija, a koje osiguravaju sajam, premijer Netanyahu neće doći će otvaranje Sajma gospodarstva u Mostar 2. maja. 

„S premijerom Izraela doći će i veliki broj gospodarstvenika, a to znači da će doći i predsjednici vlada bar još 5-6 europskih država“, kazao je Čović u januaru 2023. godine.

Ali, od dolaska Netanyahua nema ništa, a kad je riječ o predsjednicima vlada za sada su sigurni Andrej Plenković i Ana Brnabić! 

Podsjećamo, zemlja partner ovogodišnjeg Sajma gospodarstva u Mostaru koji se održava od 2. do 6. maja je Država Izrael.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...