HOROR U ZVORNIKU: Četiri djevojke povrijeđene - ima mrtvih!

Prvi rezultati istrage ukazuju da je vozačica uslijed neprilagođene vožnje izgubila kontrolu nad automobilom koji je sletio s puta.

  • Hronika

  • 07. Maj 2023  

  • 0

Tužilac je naredio da se preduzmu sve istražne mjere i radnje kako bi se utvrdile tačne okolnosti i uzrok nesreće.

Djevojka je poginula, dok su četiri djevojke povrijeđene u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Zvorniku kada su sa automobilom Renault Laguna sletjele s puta.

"Vozač i putnica zadobile su teške povrede opasne po život i nakon ukazane pomoći u zvorničkoj bolnici upućene u Univerzitetski klinički centar Tuzla. Lakše povrede su zadobile suvozač i putnica koje su zbrinute JZU Bolnica Zvornik. Sve djevojke su uzrasta od 18 i 19 godina", navodi se.

U PU Zvornik navode da se nesreća dogodila u njedelju ujutro u 00:50 sati u selu ulice Svetog Save. Prvi rezultati istrage ukazuju da je vozačica uslijed neprilagođene vožnje izgubila kontrolu nad automobilom koji je sletio s puta.

Uviđaj su izvršili zvornička policija i dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina. Tužilac je naredio da se preduzmu sve istražne mjere i radnje kako bi se utvrdile tačne okolnosti i uzrok nesreće.

"Naloženo je i da se protiv vozača dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu ugrožavanje javnog saobraćaja", navode u PU Zvornik.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...