BARCA JE BARCA, ALI 400 MILIONA EURA PO SEZONI SE NE ODBIJA: Messi prihvatio mega-ponudu?

Nakon brojnih nesuglasica u Parizu, zvižduka navijača i suspenzije kluba, postalo je jasno da Messi neće produžiti ugovor s PSG-om, a već neko vrijeme piše se o dvije ponude koje slavni Argentinac ima pred sobom.

  • Sport

  • 08. Maj 2023  

  • 0

Ugledna španska TV kuća El Chiringuito ekskluzivno prenosi kako je Lionel Messi odlučio o svojoj sudbini te da će prihvatiti najveću ponudu u historiji sporta, a koja dolazi iz Saudijske Arabije.

Nakon brojnih nesuglasica u Parizu, zvižduka navijača i suspenzije kluba, postalo je jasno da Messi neće produžiti ugovor s PSG-om, a već neko vrijeme piše se o dvije ponude koje slavni Argentinac ima pred sobom.

Prva je ona koju priželjkuju navijači širom svijeta, a to je povratak u Barcelonu. Predsjednik Joan Laporta već je okupio tim ljudi - sponzora, koji bi finansirali njegov povratak, a ponuda je poslata i na provjeru u La Ligu.

Međutim, ona druga ponuda, koja stiže iz Saudijske Arabije, prijetnja je za Barcelonu i čini se da bi je Messi mogao prihvatiti. Makar tako tvrdi El Chiringuito u današnjem ekskluzivnom tekstu.

El Chiringuito TV navodi da će Messi prihvatiti ponudu iz Saudijske Arabije i zaigrati za Al Hilal koji je prije dva mjeseca zapanjio javnost ponudom od 400 miliona eura po sezoni za dvogodišnji ugovor Messiju. Naravno, to bi bio najveći ugovor u historiji sporta, bez ikakve konkurencije.

Al Hilal bi tako okupio nekoliko zvijezda Barcelone i tako "privolio" Messija da prihvati ponudu. Već je sklopljen dogovor sa Sergijom Busquetsom, a u planu je dovođenje i Jordija Albe.

U slučaju da Argentinac stigne u Al Hilal, tako bi u rivalskim klubovima ponovo imali Cristiana Ronalda i Messija, čime bi se ponovo rodilo nekadašnje rivalstvo koje je trajalo iz ere njihovog igranja za Real Madrid i Barcelonu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...