ZATIŠJE PRED BURU: Stiže nova promjena vremena, donosimo prognozu za narednih nekoliko dana

Danas u Bosni oblačno, a u Hercegovini djelomično vedro.

  • Vijesti

  • 18. Maj 2023  

  • 0

U Bosni rijetko može padati slaba kiša ili rosulja u centralnim, istočnim i sjevernim područjima. Na jugu i istoku Hercegovine od sredine dana prema poslijepodnevnim satima su mogući lokalni pljuskovi i slaba grmljavina. Jutarnja temperatura zraka između 6 i 10°C, a dnevna između 10 i 23°C.

U petak u Bosni pretežno oblačno, u Hercegovini umjerena naoblaka. Slabija kratkotrajna kiša je moguća u sjevernim područjima Bosne. Jutarnja temperatura zraka između 6 i 10°C, a dnevna između 15 i 25°C.

U subotu u Bosni i Hercegovini djelomično vedro. U drugom dijelu dana lokalni pljuskovi i slaba grmljavina se prognoziraju na području Krajine, jugozapadu Bosne, u centralnim područjima i Hercegovini. Jutarnja temperatura zraka između 6 i 11°C, a dnevna između 19 i 24°C.

U nedjelju umjereno do pretežno oblačno i nestabilno vrijeme. U drugoj polovini dana širom zemlje se očekuju lokalni pljuskovi i slaba grmljavina. Jutarnja temperatura zraka između 7 i 11°C, a dnevna do 26°C.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...