VICO ZELJKOVIĆ SE OŽENIO: Zvjezdan Misimović i Milorad Dodik mu poželjeli sreću

Naime, nekadašnja "desetka" Zmajeva poželjela je sreću svom šefu, a na zajedničkoj fotografiji pridružio im se i predsjednik entiteta RS Milorad Dodik.

  • Društvo

  • 11. Jun. 2023  11. Jun. 2023

  • 0

Predsjednik Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine Vico Zeljković danas je izgvorio sudbonosno "da" i uplaovio je u bračne vode. Vjenčanju je prisustvovao i direktor reprezentacije Zvjezdan Misimović koji je na Instagramu objavio zanimljivu fotografiju, javlja Klix.ba.

Naime, nekadašnja "desetka" Zmajeva poželjela je sreću svom šefu, a na zajedničkoj fotografiji pridružio im se i predsjednik entiteta RS Milorad Dodik.

alt

"Sretno presidente", napisao je Misimović u opisu fotografije.

Misimović je nakon završetka briljantne igračke karijere u kojoj je za Zmajeve nastupio 84 puta i postigao 26 golova, obavljao poslove tim koordinatora i tehničkog direktora "A" selekcije, te savjetnika Izvršnog odbora NS BiH za nogometna pitanja, prije nego je u novembru prošle godine imenovan za dikretora reprezentacije.

Kako saznajemo, na svadbi je prisutno preko 400 zvanica.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...