GOSPODIN "LEGITIMNI" U AKCIJI: Dragan Čović u Neumu, na Konakovića i Fortu "zaboravio"...

Nakon sastanka u hotelu "Grand" u Neumu, inače u objekta u vlasništvu Čovićevog prijatelja, planirane su izjave za medije u 15 sati.

  • Vijesti

  • 12. Jun. 2023  

  • 7

Lider HDZ-a BiH i zamjenik predsjedavajućeg Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Dragan Čović razgovarat će danas u Neumu s delegacijom Vlade Hrvatske o graničnim prijelazima.

Sastanak je predviđen za 14 sati, a u hrvatskoj delegaciji bit će potpredsjednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Davor Božinović i ministar financija Marko Primorac.

Osim Čovića, koji je i predsjednik HDZ-a BiH, sastanku će prisustvovati i direktor Granične policije BiH Mirko Kuprešaković i direktor Uprave za indirektno oporezivanje BiH Miro Džakula.

Nakon sastanka u hotelu "Grand" u Neumu, inače u objekta u vlasništvu Čovićevog prijatelja Tomislava Lovrića, planirane su izjave za medije u 15 sati.

Zanimljivo, u delegaciji Bosne i Hercegovine ni ovoga puta nema ministra vanjskih poslova BiH Elmedina Konakovića, ali ni ministra prometa i komunikacija BiH Edina Forte.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...