DIREKTNO SA ULICA ROTTERDAMA: Hrvatski navijači pjevaju "Bosnom behar probeharao" (VIDEO)

Naime, na društvenim mrežama pojavio se snimak na kojem navijači Hrvatske pjevaju hit Dine Merlina “Bosnom behar probeharao”.

  • Sport

  • 18. Jun. 2023  18. Jun. 2023

  • 0

Navijači Hrvatske zabavljaju se na ulicama Rotterdama uoči velike utakmice i finala Lige nacija protiv Španije, a tim povodom poslane su prelijepe slike iz ovog nizozemskog grada.

Naime, na društvenim mrežama pojavio se snimak na kojem navijači Hrvatske pjevaju hit Dine Merlina “Bosnom behar probeharao”.

Snimak je nastao u jednom od tramvaja u Rotterdamu jutros, a vidi se kako brojni navijači iz duše pjevaju ovu pjesmu, što su zaista lijepe slike.

Hrvatska, inače, večeras ima šansu osvojiti prvi UEFA-in ili FIFA-in zvanični trofej u svojoj historiji. Nakon srebra i dvije bronze na svjetskim prvenstvima, Vatreni večeras protiv Španije igraju za prvo zlato u historiji, ovoga puta u Ligi nacija.

Susret između Hrvatske i Španije igra se na čuvenom De Kuipu s početkom u 20:45, a sudit će ga ugledni njemački sudija Felix Zwayer. Prije toga bit će odigran meč za treće mjesto između Italije i Nizozemske (15 sati).

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...