SVE ODUŠEVILA: Haljina u kojoj Lejla Filipović izgleda senzualno, zbog boje, kroja… (FOTO)

Pepeljuga, vila, princeza… samo su neki od komplimenata koje sam dobila, a to je sve zbog ove prekrasne haljine, napisala je ispod posljednje objave na svom profilu na Instagramu Lejla Filipović.

  • Žena

  • 21. Jun. 2023  

  • 3

Samo jedan pogled na objavljene fotografije bit će dovoljan da shvatite da je bivša hrvatska misica spomenute komplimente dobila s razlogom.

Lejla je, naime, blistala u svjetloplavoj haljini salona "I Do Weddings".

Gornji dio midi haljine sa spuštenim naramenicama čini korzet, dok donji dio čini suknja A-kroja s volanima.

Jednostavan, a istovremeno upečatljiv kroj te divna boja i detalji ovu haljinu čine savršenim izborom za svečane prigode, što potvrđuje i jedan od komentara ispod objave koji glasi: "U ovakvoj sam se ja udala."

Uz haljinu, navodi Zadovoljna.hr, koja bi svaku ženu pretvorila u princezu Lejla je nosila svjetlucavu clutchtorbicu i sandale s tankim remenčićima i visokom potpeticom. Kosu je raspustila, a tačka na i romantičnog izdanja kojemu je nemoguće pronaći manu bio je nježni make-up.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...