IGRA NA SIGURNO: Lejla Filipović u elegantnoj haljini koja joj tako dobro pristaje (FOTO)

Osim efektnim zlatnim nakitom, izdanje je upotpunila prošivenom crnom torbicom modne kuće Saint Laurent.

  • Žena

  • 30. Dec. 2023  30. Dec. 2023

  • 0

Lejla Filipović je kao i obično pokazala još jedno elegantno modno izdanje. Odlučila se za crnu boju koja je nepogrešiv odabir za razne prilike. 

Lejla je nosila dugu crnu haljinu s dolčevita ovratnikom. Haljina jednostavnog kroja prati liniju tijela, dok se donji do blago širi u A-kroj. Uz haljinu Lejla je nosila efektne sandale na visoku potpeticu, ukrašene perjem na prednjem dijelu.

Osim efektnim zlatnim nakitom, izdanje je upotpunila prošivenom crnom torbicom modne kuće Saint Laurent koja na prednjem dijelu ima njihov prepoznatljivi zlatni logo, navodi Zadovoljna.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...