ŠEST MINUTA DODIKOVE MRŽNJE: "Je..t ću ti mater, volio bih da ti srce otkaže..." (VIDEO)

U video klipu koji je magazin Žurnal uradio u saradnji sa članicama istraživačke mreže Umbrella, izdvojeno je samo nekoliko primjera koji ilustruju na koji način Milorad Dodik komunicira sa medijima

  • Mini market

  • 21. Jun. 2023  21. Jun. 2023

  • 7

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik više od 15 godina kontinuirano vrijeđa i prijeti novinarima koji kritički izvještavaju o njegovom radu. 

Do danas, Milorad Dodik nije snosio odgovornost za svoje ponašanje. Pravosuđe u Republici Srpskoj nije reagovalo ni na otvorene, dokumentovane prijetnje, niti su međunarodni zvaničnici prekinuli komunikaciju sa osobom koja na taj način ugrožava slobodu medija.

Uvrede, prijetnje i pokušaji diskreditacije postali su naša svakodnevnica. Donošenje zakona o kriminalizaciji klevete dodatno će je pogoršati.

U video klipu koji je magazin Žurnal uradio u saradnji sa članicama istraživačke mreže Umbrella, izdvojeno je samo nekoliko primjera koji ilustruju na koji način Milorad Dodik komunicira sa medijima. Pogledajte video:

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...