DRAMA U KUPATILU: Čovjek sjeo na WC šolju, a onda u šoku pobjegao glavom bez obzira... (VIDEO)

Brzinom svjetlosti pobjegao je iz prostorije.

  • Šareni svijet

  • 22. Jun. 2023  

  • 0

Da mu zmije nisu baš omiljene, ili da možda samo ne voli najavljene posjete dok mirno sjedi na wc školjci pokazao je jedan muškarac iz australskog grada Queenslanda, koji je pretrnuo od straha nakon što je ugledao gotovo dva metra dugačku zmiju na vrhu tuš kabine. Brzinom svjetlosti pobjegao je iz prostorije. Potom je o neželjenom gostu obavijestio hvatače reptila.

Oni su došli, pogledali zmiju i utvrdili da se radi o neotrovnom pitonu. Brzo su ga ulovili, ali je za vrijeme prebacivanja u kantu ugrizao hvatača. No, hvatač nije bio nimalo uznemiren napadom ovog deset kilograma teškog pitona, nego ga je odnio nazad u prirodu.

  • Tagovi:

  • wc

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...