NADBISKUP VUKŠIĆ ČESTITAO KURBAN-BAJRAM: "Molim Božji blagoslov za sve ljude u Bosni i Hercegovini"

(...) kako bi ustrajali na putu svjedoka Božje dobrote i mira te međusobnoga prijateljstva, sloge i bratskih osjećanja."

  • Vijesti

  • 26. Jun. 2023  

  • 2

Vrhbosanski nadbiskup metropolita i apostolski upravitelj Vojnog ordinarijata u BiH mons. Tomo Vukšić u povodu predstojećeg Kurban-bajrama uputio je čestitku reisu-l-ulemi Islamske zajednice u BiH Huseinu ef. Kavazoviću.

"U povodu blagdana Kurban-bajrama, koji će muslimanski vjernici uskoro proslaviti kao blagdan sjećanja na Božje milosrđe i dobrotu te kao prigodu da, vršenjem djela milosrđa, pokažu svoju dobrotu prema članovima vlastite obitelji i solidarnost sa siromasima, prijateljima i susjedima, Vama, Vašoj obitelji, svim suradnicima i vjernicima Islamske zajednice želim svaki Božji blagoslov, uspjeh i radost. I molim Božji blagoslov za sve ljude u Bosni i Hercegovini kako bi ustrajali na putu svjedoka Božje dobrote i mira te međusobnoga prijateljstva, sloge i bratskih osjećanja, naveo je nadbiskup Vukšić uz izraze poštovanja i želju za Božjim blagoslovom. 

Čestitku istoga sadržaja poslao je također: vojnom muftiji Hadisu ef. Pašaliću, članu Predsjedništva BiH Denisu Bećiroviću, ministru obrane BiH Zukanu Helezu i generalu Senadu Mašoviću, načelniku Zajedničkoga stožera Oružanih snaga BiH, saopćila je Katolička tiskovna agencija - KTA.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...