ODVAŽNO I RAZIGRANO: Severina u haljini sastavljenoj od stotina resica za dojam od milion dolara (FOTO)

Za koncert u zagrebačkom klubu Severina je odabrala mini haljinu u ljubičastoj boji koja je pratila siluetu i posebno naglasila noge.

  • Žena

  • 29. Jun. 2023  

  • 1

Pjevačica Severina za svoje nastupe uvijek bira atraktivne haljine i kostime, a jučerašnji nastup u zagrebačkom klubu Mint nije bio iznimka.

Severina već decenijama oduševljava svojim glasom i hitovima koji žive, ali i modnim stilom koji je svojstven baš njoj. Elegantne haljine, odijela, šljokice, prorezi i efektni detalji sastavni su dio njezina modnog izražaja, a u jednoj je takvoj kombinaciji zasjala i ovoga puta.

Za koncert u zagrebačkom klubu Severina je odabrala mini haljinu u ljubičastoj boji koja je pratila siluetu i posebno naglasila noge.

Severina u ljubičastoj haljini na koncertu u ZagrebuOtvorena leđa posebno su efektan detal j(Foto: Matija Habljak/Pixsell)

Haljina Matije Vuice načinjena je od mnoštva staklenih perli nanizanih u upečatljive resice. Upravo su rese ljetni detalj koji tako dobro razigra svaku odjevnu kombinaciju tokom toplijih mjeseci. 

Severina u ljubičastoj haljini na koncertu u ZagrebuSeverina u ljubičastoj haljini na koncertu u Zagrebu zapalila je atmosferu (Foto: Matija Habljak/Pixsell)

Otvorena leđa kombinaciju su učinila zavodljivom, a cjelokupni dojam su upotpunile mrežaste čarape u boji kože te jednostavne srebrne sandale s remenom. 

Njezina karijera ponovno je krenula uzlaznom putanjom, a javnost je iznenadila objavivši dvije nove pjesme – Metak i Sorry, koju izvodi s mladim trep reperom Nuccijem. U narednim tjednima Severina će nam predstaviti još tri pjesme, piše Zadovoljna.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...