ADVOKAT IZ SRBIJE U NEVJERICI NAKON POTEZA DODIKA I STANIVUKOVIĆA: „Bosanci danas prevazilaze svaki vic…“

On je poručio da su dvojica bh. političara “prevazišli svaki vic” po kojima su Bosanci bili popularni u bivšoj Jugoslaviji.

  • Regija

  • 30. Jun. 2023  

  • 1

Srbijanski advokat Čedomir Stojković, poznat po podršci Ukrajini u ratu sa Rusijom, komentirao je poteze predsjednika bh. entiteta Republika Srpska Milorada Dodika i banjalučkog gradonačelnika Draška Stanivukovića.

Stojković je u objavi na Twitteru podijelio video Dodika kako kosi travu i Stanivukovića koji izbacuje fotelju iz kabineta predsjednika Skupštine grada.

On je poručio da su dvojica bh. političara “prevazišli svaki vic” po kojima su Bosanci bili popularni u bivšoj Jugoslaviji.

“U Jugoslaviji su bili popularni vicevi o Bosancima. Ali Bosanci danas prevazilaze svaki vic: Draško Stanivuković, gradonačelnik Banja Luke svađa se sa foteljama; Milorad Dodik, predsjednik Republike Srpske, kosi travu srednjevjekovnom kosom, jer je ‘Draško nije pokosio'”, zaključio je advokat iz Srbije.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...